TSG- ook voor brandbeveiliging, brandpreventie en brandmelding.

Vooral de verwerking van schelpdieren is voor TSG een belangrijke tak binnen de visserijsector. Onze besturingen, die hun werk moeten onder zware omstandigheden, vindt u terug aan boord van de kotters en in de verwerkingsbedrijven.

Bij de eindverwerking van deze producten zoals koken en afwegen komt er een stroom van procesgegevens beschikbaar. De Techno Software Group ontwikkelt in samenwerking met de klant gebruiksvriendelijke software voor de opslag en verwerking van deze gegevens via de computer.

Voor het verwerken van de producten in de AGF sector zijn er door TSG in samenwerking met verschillende machinefabrikanten een groot aantal besturingen ontwikkeld. Deze machines zorgen naast een grote verwerkingscapaciteit ook voor een ARBO vriendelijke werkomgeving.

Naast het verwerken van Aardappelen, Groenten en Fruit is het opslaan en bewaren van zeer groot belang. TSG heeft de kennis in huis om uw producten onder de juiste condities op te kunnen slaan en te bewaren. Met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van meten en regelen zorgen wij voor een energiezuinige en milieuvriendelijke installatie.

TSG heeft jarenlang ervaring in het besturen van koel- en vriesinstallaties. Voor het verhogen van de levensduur en het besparen van energie hebben wij prakijkervaring met het toepassen van softstarters tot 450kW en frequentieregelaars tot een vermogen van 280kW.

In het kader van de HACCP en de ISO normen kunnen we met gecertificeerde instrumenten uw meet- en regelapparatuur testen en kalibreren.

is niet alleen leverancier op het gebied van industriële automatisering, doch levert ook de volgende goederen en diensten:

TSG, ook voor:

- bekabeling van computernetwerken
- bekabeling t.b.v. telefonie
- programmeren van PLC's
- bekabelen van kasten t.b.v. besturingen
- ventilatoren en de aansturing hiervan