Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele maandag 26 april 1999

Burgemeester slaat 1e paal voor bedrijfsgebouwen Steketee.

Dinsdag om 16.15u zal burgmeester Mandos de eerste paal slaan voor de bouw van een nieuw modern bedrijvencentrum op het terrein aan de Noordzak te Heinkenszand.
Het project voor de realisatie van een bedrijvencentrum op Noordzak is een initiatief van Steketee Bedrijvencentrum B.V. te Oudelan-de. Het gaat nu om de 1e fase van dit project. Het ontwerp is van Architectenburo de Putter b.v. te Goes en hoofdaannemer is aannemingsbedrijf Fraanje b.v. te Lewedorp.
De 1e fase van het project levert tussen de 45 en 65 arbeidsplaatsen op. Daarnaast biedt een bedrijfsverzamelgebouw ruimte op maat voor met name starten-de bedrijven en expanderende ondernemingen. Na de realisering van de twee bedrijfsverzamelgebouwen zullen er twee soortgelijke bedrijfsverzamelgebouwen worden gebouwd. Ter stimulering van dit project heeft de gemeenteraad aan Steketee Bedrijven-centrum B.V. een bijdrage in de bouwkosten verstrekt van f 223.600,-. Hiermee wordt de huurprijs gedurende maximaal 3 jaar met circa f 15,- per m2 verlaagd. Meer info.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.