Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 6 april 1999

Boerenlandroute vernieuwd.

Goed nieuws voor fietsliefhebbers. De populaire Boerenlandroute Borsele is nu totaal vernieuwd. Met het uitbrengen van een gloednieuwe brochure is de totaal vernieuwde boerenlandroute Borsele in gebruik genomen. Stonden er bij de start nog slechts bordjes bij 10 deelnemende bedrijven, nu is de route bewegwijzerd langs 24 deelnemende bedrijven.
De route is nu te volgen in drie afzonderlijke 'etappes', de Boerenlandroute West van 33 kilometer, de Boerenlandroute Oost van 24 kilometer en de Boerenlandroute Zuid van 25 kilometer. Alle routes voeren door de prachtige Zak van Zuid-Beveland en zijn opgezet in samenwerking met de ANWB. Bij de deelnemende bedrijven kunt u tevens een toeristenkaart kopen, samen met het Zakboek, boordevol info over de Zak van Zuid-Beveland.
Van de volgende deelnemende bedrijven kunt u informatie vinden in de Digitale Gemeente Borsele. Klompenmakerij Traas, siertuin Berkenhof, Mini-camping Veldzicht, , 't Wienkeltje van Wullempje, Molen de Korenhalm en Plantenkwekerij Eleonore de Koning.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.