Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 26 april 2012

Bevelandse attracties bundelen krachten

De stoomtrein op het station van HoedekenskerkeStoomtrein Goes-Borsele, (SGB) Berkenhof's Tropical Zoo en de Goese Rijtuig- en Automobiel Maatschappij (Gram) werken vanaf 6 mei samen in een recreatiearrangement onder de noemer 'Met paardekrachten naar de tropen'. Berkenhof en de SGB herintroduceren hiermee het arrangement dat de afgelopen jaren erg succesvol was, maar abrupt tot een einde kwam door het wegvallen van de toenmalige partner die de huifkarrondritten voor zijn rekening nam.

Nu is er een nieuwe partner gevonden in de Gram. Die zal niet met een huifkar rijden, maar met een authentieke paardentram. Die past wat betreft tijdsbeeld goed bij de stoomtrein. 's Ochtends brengen de paardenkrachten van de stoomtrein de bezoekers van Goes naar Kwadendamme. Daar staan de paarden met de paardentram gereed voor een uitgebreide rondrit van tien kilometer door de Zak van Zuid-Beveland. Daarna staat het bezoek aan de onlangs uitgebreide Tropical Zoo. Het arrangement wordt aangeboden op alle woensdagen, zaterdagen en zondagen en moet worden gereserveerd via www.destoomtrein.nl

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.