Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele woensdag 25 april 2012

CDA Borsele op zoek naar burgemeester

CDA Borsele zoekt bestuurdersHet CDA Borsele is op de eigen website een gerichte campagne begonnen om voor de volgende bestuursperiode mensen te interesseren voor het bestuurlijke werk in de gemeente Borsele.

'CDA Borsele zoekt burgemeester in Borsele' is het motto van de campagne.

"Niet omdat de huidige burgemeester niet zou voldoen. Integendeel zelfs. De heer Gelok is een prima burgervader. Maar we zoeken mensen die ook iets willen betekenen voor de samenleving. En burgemeesters hebben meestal dezelfde drive", zegt Ad Lijmbach van het campagneteam.

Het CDA is op zoek naar mensen die iets willen betekenen voor de samenleving. Mensen die het belangrijk vinden om meer bij te dragen aan de maatschappij dan door middel van een discussie aan de stam- of keukentafel. Mensen die hun steentje bij willen dragen aan datgene wat er binnen de gemeente op maatschappelijk en bestuurlijk terrein gebeurt. En die daar een stem in willen hebben.  Kortom, mensen die iets willen betekenen voor het CDA in Borsele en voor de Borselse en Zeeuwse samenleving. En dat willen doen door actief of passief deel te nemen aan discussies hierover binnen de gemeente.

"Met de gerichte actie zoekt het CDA mensen die actief mee willen doen in de politiek. Dat kan bij de fractie, als raadslid, wellicht als wethouder en misschien wel doorgroeiend naar burgemeester in Zuid-Oost-Brabant. Het kan zo maar gebeuren."

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.