Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 13 maart 2012

Dorpsraad 's-Gravenpolder verbaasd over ophef jeugd

Overlast door jeugd 's-Gravenpolder verbaast dorpsraadDe dorpsraad van 's-Gravenpolder is verbaasd over de ophef die is ontstaan over toenemende overlast door een groep jongeren in het dorp.
De gemeente Borsele liet vorige week weten te laten onderzoeken wat de onderliggende oorzaak is van het stijgende aantal klachten over jongeren in 's-Gravenpolder die recentelijk bij de gemeente zijn binnengekomen.

Volgens de dorpsraad is dit schromelijk overdreven. "De dorpsraad heeft tot op heden op geen enkele wijze iets te horen gekregen over de zogenaamde toenemende overlast en zijn verbaasd over de ophef over dit onderwerp", stelt Gert-Jan van Riet van de dorpsraad. "In de beleving van de voltallige dorpsraad is er niet meer of minder overlast door jongeren dan de 'normale overlast' die jongeren nou eenmaal eigen zijn."

Volgens een woordvoerder van de gemeente zijn vanuit de politie, de scholen, de speeltuinvereniging en het centrum voor jeugd en gezin wel degelijk signalen ontvangen dat er sprake is van stijgende overlast.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.