Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 24 januari 2012

AMAC-terrein 's-Heerenhoek in beeld voor Energiepark

Het voormalige en inmiddels veelbesproken AMAC-terrein in 's-Heerenhoek is in beeld voor de komst van een Energiepark, voorheen Energie Evoluon.
De leegstaande en vervallen loodsen is de bewoners een doorn in het oog.

Binnenkort wordt aan het gemeentebestuur een petitie aangeboden met het nadrukkelijke verzoek iets aan deze situatie te doen.

"Het terrein zou een perfecte locatie zijn voor het Energiepark, zegt Sandra Dekker, coördinator van Energiek Borsele, een samenwerkingsvorm tussen verschillende ondernemers met het doel om Borsele beter op de kaart te zetten.

De werkgroep van het project Energiek Borsele heeft uit tien potentiële vestigingslocaties er drie geselecteerd. Behalve het voormalige AMAC-terrein gaat het om een plek bij de ingang van de Westerscheldetunnel en aan de westkant van Stelleplas in Heinkenszand.

De schetsen zijn dinsdagmiddag gepresenteerd tijdens de platformbijeenkomst 'Borsele Borrel' in het bezoekerscentrum van EPZ in Borssele.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.