Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele vrijdag 16 september 2011

'Zuid-Beveland scoort steeds beter bij toerist'

Berkenhof's Tropical ZooSteeds meer recreanten bezoeken Zuid-Beveland. De VVV Zuid-Beveland en Tholen meldt een stijging van twintig procent in het aantal geboekte vakanties in 2010 ten opzichte van het jaar ervoor. Een belangrijk aandeel van de groei wordt toegeschreven aan twee Borselse attracties.
De door de ANWB uitgeroepen beste dagattractie van Zeeland, Berkenhof Tropical Zoo en het goed bezochte museum Stoomtrein Goes-Borsele.

Ook de bijdrage en inzet van de Regio VVV, Regionale groep Recreëren in de Bevelanden en Energiek Borsele hebben bijgedragen aan deze positieve ontwikkeling. De Borselse wethouder Conny Miermans is verheugd over de resultaten. "Het is bijzonder dat onze regio in tegenstelling tot de bekende toeristische gebieden in Zeeland een groeiend aantal bezoekers kent. Het benadrukt de inzet die gedaan wordt om de schoonheid en aantrekkelijkheid van Borsele kenbaar te maken bij het grote publiek."

Zie ook artikel: 'Berkenhof's Tropical Zoo in Kwadendamme begint met forse uitbreiding'

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.