Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 10 mei 2011

Reünie van openbare school in Nieuwdorp

ReŁnie openbare school NieuwdorpOud-leerlingen van de openbare basisschool in Nieuwdorp zijn zaterdag 25 juni welkom tijdens een grote reünie.
Het organisatiecomité roept vooral mensen uit de buurt op om zich aan te melden.

Via de speciale website hebben inmiddels al heel wat oud-leerlingen zich ingeschreven. Opvallend is dat dit vooral mensen van wat verder weg zijn. De organisatoren begrijpen dat wel. De mensen die nog in Nieuwdorp wonen, of vlakbij, hebben waarschijnlijk nog goede contacten met klasgenoten van vroeger. Toch hopen de initiatiefnemers dat deze mensen ook zullen komen. "Want de mensen die van ver weg komen, willen hen juist ook graag zien."

In 2011 is het 190 jaar geleden dat de eerste openbare school in Nieuwdorp werd geopend. Mede daarom is besloten een reünie te houden. Het programma van 25 juni begint in dorpshuis Ammekore. Er staat onder meer een bezoek aan het Bevrijdingsmuseum op het programma. Oud-leerlingen en leerkrachten tot en met geboortejaar 1990 zijn welkom.

Aanmelden via www.openbareschoolnieuwdorp.nl

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.