Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 12 april 2011

Sagro 's-Heerenhoek belooft beterschap

SAGRO 's-Heerenhoek belooft betere communicatie omwonendenAannemingsmaatschappij Sagro in 's-Heerenhoek gaat beter communiceren met omwonenden. Het bedrijf geeft hiermee gehoor aan het advies van de commissie bezwaarschriften van de gemeente Borsele.
Omwonenden klagen over geluidsoverlast en stapten naar deze commissie om aan te dringen op maatregelen. Het college van burgemeester en wethouders neemt de aanbevelingen van de commissie over. Sagro moet de omwonenden tijdig informeren over eenmalige werkzaamheden die verband houden met de herinrichting van het bedrijfsterrein en bepaalde activiteiten moeten beter controleerbaar zijn via het opstellen van maatwerkvoorschriften.

Een dergelijk maatwerkvoorschrift kan bijvoorbeeld het bijhouden van een logboek zijn om aan de hand daarvan te zien hoeveel vrachtwagens er s' morgens vroeg vanaf het terrein van Sagro vertrekken en wat het doel is van deze ritten.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.