Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele woensdag 9 februari 2011

Bezorgheid over inbraken 's-Heerenhoek

Veel inbraken in 's-HeerenhoekDe dorpsraad van 's-Heerenhoek is zeer bezorgd over het grote aantal inbraken de laatste weken. "Wij vragen de bewoners 's avonds als ze hun hondje uitlaten goed te letten op verdachte zaken", zegt Gerard Eijssens, vice-voorzitter van de dorpsraad.
Drie inbraken het afgelopen weekend en vier de week ervoor. "In onze voetbalkantine wordt veel over de inbraakgolf gesproken. Bewoners zijn zeer bezorgd."

Wie achter de inbraken zou kunnen zittten, weet Eijssens niet. "Kijk, vroeger kende je iedereen op het dorp. Nu 's-Heerenhoek ook voor een deel uit sociale woningbouw bestaat met veel doorstroming, kennen we bepaalde mensen niet meer."

Eijssens wil volgende week donderdagavond tijdens de vergadering van de dorpsraad in De Jeugdhoeve de mening horen van de bewoners over de inbraakgolf. "De volgende stap is praten met de wijkagent over maatregelen."

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.