Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele woensdag 3 november 2010

Paree beste leerbedrijf 2010

Paree beste leebedrijfOp 2 november jl. riep een deskundige jury Paree BV Elektro-Telecom uit tot het Beste Leerbedrijf van Nederland in 2010.

In deze landelijke verkiezing streden vijf Kenteq erkende leerbedrijven tegen elkaar. Eerder dit jaar werd Paree al de beste in de regionale verkiezingen van Kenteq.
De jury constateerde tijdens haar beoordeling dat er een bijzondere bedrijfscultuur heerst bij Paree BV, die wordt opgebouwd vanuit een continue aandacht voor ontwikkeling en verankering van kennis en vaardigheden van alle medewerkers.
Het bedrijf stimuleert haar medewerkers om daarin hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarmee verwerft ze een zodanige aantrekkingskracht dat de aanwas van nieuwe mensen vanzelfsprekend is. Ook laag geschoolden of degenen die het sociaal maatschappelijk wat moeilijker hebben, worden aangetrokken.
Het bedrijf reikt voor hen oplossingsgerichte trajecten aan. Ook het passend proberen in te zetten van vaklieden met een medische historie maakt hiervan onderdeel uit.

Paree BV heeft volgens de jury een heldere visie op opleiden en een moderne bedrijfsvoering waarbij de mens een prominente plaats inneemt in de lijst van productiefactoren.
De combinatie van locatie, visie en uitvoering maakt dit leerbedrijf tot een solide opleider en daarom riep de jury Paree BV Elektro-Telecom tot het Beste Leerbedrijf van Kenteq in 2010.
Naast Paree BV Elektro-Telecom uit ‘s-Heerenhoek waren Hekema Elektrotechniek bv uit Oudewater, Hollander Techniek BV uit Apeldoorn, Marmix BV Landbouwmechanisatie en Metalco de Leye uit Oisterwijk genomineerd. Hekema Elektrotechniek bv kreeg 2e prijs en Metalco de Leye nam de 3e prijs in ontvangst.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.