Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele vrijdag 19 februari 2010

Zangeres Marjon van Iwaarden lanceert glossy muziekgala

Marjon van IwaardenEen muziekgala met stijl en glamour, dat ontbreekt nog in Zeeland, vindt de bekende zangeres Marjon van Iwaarden uit Heinkenszand.

Ze springt in die niche met een eigen evenement: Marjon's gala event 'a Touch of silver and gold', vrijdag 5 maart in de Zeelandstudio's in Kamperland. Een keur aan Zeeuws talent komt voorbij. Van klassiek tot club. Ook wordt de nieuwe single van '2' (zeg Two) gepresenteerd, een vervolg op de tweede versie van 2 unlimited, waarmee Marjon en haar muzikale partner Romy in de jaren negentig door Europa toerden.

Programma:

Op deze avond wordt u ontvangen met een " Cava" en om 20.45 opent Marjon het muziekspektakel op passende wijze. Daarna zing ze met haar BigBand "The New Orpheans" met als special guest Robin van Beek. Tevens zing ze met Tenor Marc Canto, Pop/soul band " Stunning" met diverse gasten.

Om circa 23.15 uur veiling van de galajurk, beschikbaar gesteld door Diana Wielemaker uit Heinkenszand (Fashion & Bridalstyliste) en cheque overhandiging door Notaris mevr. Pasop aan Warchild. Om circa 23.45 uur presenteert Marjon samen met Romy (2 unlimited two) de nieuwe single! Ook komt Robbie Williams voorbij en sluit popband S tunning de avond rondt 01.00 uur.

Meer info op: www.overderodeloper.nl

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.