Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 28 mei 2009

R&B Wonen neemt kantoor van Rabobank in Heinkenszand over

R & B wonenWoningstichting R&B Wonen neemt per 1 januari 2010 het Rabobank-kantoor op het Van der Biltplein in Heinkenszand over.

De transactie is rond, meldt zowel directeur Peter Bevers van R&B Wonen als directievoorzitter Henk Bezemer van de Rabobank Oosterschelde.

R&B Wonen is momenteel al in Heinkenszand gevestigd, in een gebouw op een steenworp afstand van het Rabobank-filiaal. "We zijn de laatste tijd gegroeid", verklaart directeur Bevers. "We hebben drie vacatures ingevuld en hebben nu zesendertig medewerkers. Ons huidige onderkomen is te krap. En we wisten dat de Rabobank het kantoor wilde verkopen."

De Rabobank wilde dit, omdat de vestiging in Heinkenszand door de verplaatsing van een aantal administratieve functies naar Goes juist te groot is geworden. "En", verklaart directievoorzitter Bezemer, "de woningstichting en wij zijn goede buren."

R&B-directeur Bevers verwacht dat na een verbouwing zijn stichting in het voorjaar van 2010 kan verhuizen. De Rabobank blijft zeker in Heinkenszand, meldt Bezemer. Mogelijk gaat de bank in het 'oude' R&B-kantoor. Bezemer verzekert dat de service gehandhaafd blijft. Geld opnemen buitenom de pinautomaat en ook geld storten - wat binnenkort in 's-Gravenpolder niet meer kan - blijft wel mogelijk in Heinkenszand.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.