Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 30 april 2009

Het heeft onze majesteit behaagd....

Bij de lintjesregendit jaar zaten 5 inwoners van Borsele, allen mannen. Dat zijn er twee meer dan in 2008, toen drie inwoners uit de gemeente Borsele de eer te beurt was gevallen. In totaal werden dit jaar 111 zeeuwen onderscheiden.

Koninklijke onderscheidingenWe zetten ze hier ook in het zonnetje:

  • De heer R. Soesman, ’s-Gravenpolder, Ridder in de Orde van O.N. Verdiensten: diverse activiteiten op het gebied van jeugdvakantiewerk, toneel/musicals, modernisering onderwijs, Raad van de Kinderbescherming, Provinciale Raad voor de Cultuur, voorzitter VVD afdeling Borsele, enz.
  • De heer A. van den Ende, Borssele, Lid in de Orde van O.N. Verdiensten: diverse functies in de Zeeuwse Ringrijders Vereniging, het dorpshuis in ’s-Gravenpolder en de tennissport.
  • De heer T .J. van de Guchte, Lewedorp, Lid in de Orde van O.N. Verdiensten: Lid van de vrijwillige brandweer Borsele van 1974 tot 2007.
  • De heer L .H. Kodde, ’s-Gravenpolder, Lid in de Orde van O.N. Verdiensten: diverse functies binnen de vakbond, voetbalvereniging, EHBO, huurdersvereniging, Bond van Wapenbroeders afdeling Zeeland, Zeeuwse Veteranendag.
  • De heer J. G. Polderdijk, Nieuwdorp, Lid in de Orde van O.N. Verdiensten: raadslid gemeente Borsele, diverse bestuursfuncties, o.a. bij peuterspeelzaal Nieuwdorp, Nederlandse Genealogische Vereniging afdeling Zeeland, Christelijk Nationaal Vakverbond, enz.

Alle gedecoreerden uit de gemeente Borsele sinds 20 maart 1999

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.