Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele zaterdag 26 april 2008

Het heeft onze majesteit behaagd....

Nadat in 2007 slechts één inwoner uit de gemeente Borsele de eer te beurt was gevallen, mogen nu 3 inwonders zich sieren met een lintje. In totaal werden dit jaar 94 zeeuwen onderscheiden. De lintjesregen was dit jaar i.v.m. de meivakantie uitzonderlijk vroeg.

Koninklijke onderscheidingenWe zetten ze hier ook in het zonnetje:

  • G.J. Heijmans, Ellewoutsdijk Lid in de Orde van O.N. Deed als traumachirurg veel voor de ontwikkeling van zijn vak en opleiding van artsen. Na vuurwerkramp in Enschede was zijn inzet van grote waarde.
  • A. de Kok, Heinkenszand Lid in de Orde van O.N. Bekleedde tal van bestuurlijke functies in de CNV Hout- en Bouwbond. Hij is bestuurslid van school en zangkoor en is koster in de Barbesteinkerk.
  • C. Verbeek, Ovezande Lid in de Orde van O.N. Altijd in de weer voor de sport, katholiek onderwijs, kerk, buurt en molen De Blazekop. Verbeek zit al tien jaar in de CDA-fractie in de Borselse raad.

Alle gedecoreerden uit de gemeente Borsele sinds 20 maart 1999

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.