Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 27 september 2007

Vrijwilliger van het Jaar

Tijdens de 'Dag van de Vrijwilliger' op 14 december a.s. wordt de 'Vrijwilliger van het Jaar' bekend gemaakt. De 'Vrijwilliger van het Jaar' wordt gekozen door de inwoners van de gemeente Borsele.

U, als inwoner van Borsele, kunt zelf één of meerdere vrijwilligers aanmelden die zich volgens u op een bijzondere wijze vrijwillig voor de (Borselse) samenleving inzetten.
Uit alle aanmeldingen selecteert een commissie acht vrijwilligers. Deze genomineerden worden vervolgens (onder andere) via internet en de Borselse Bode 'gepresenteerd' met een foto en een korte uitleg van hun vrijwilligerswerk. U kunt vervolgens stemmen op de persoon waarvan u vindt dat deze de titel 'Vrijwilliger van het Jaar' verdient.
Op 14 december worden alle genomineerden uitgenodigd in de Boerderij. Tijdens deze avond wordt de 'Vrijwilliger van het Jaar' bekend gemaakt. Deze krijgt een mooi aandenken. Uiteraard ontvangen ook alle andere genomineerden een attentie.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.