Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 16 augustus 2007

RCS wint Borsele Sloepoort Cup

De finalepoule werd overtuigend door RCS gewonnen. RCS verloor geen enkele wedstrijd en is daarmee de terechte winnaar van deze editie van de Borsele Sloepoort Cup. HVV '24 dat alleen in RCS zijn meerdere moest erkennen pakte de tweede plaats. Nieuwdorp kon geen verrassing uit de hoge hoed toveren. Zierikzee werd 3e en Nieuwdorp 4e.

Poule 3 om de plaatsen 5 t/m 8 werd gewonnen door Zeelandia Middelburg. Nadat het eerst Oostkapelle met 2-0 had verslagen troefde het Goes af in de kamp tussen de winnaars. Vlissingen dat de eerste wedstrijd van Goes verloor won de wedstrijd tegen Oostkapelle en werd daarmee 7e.

In de poule 2 om plaats 9 t/m 12 wonnen Kapelle en Terneuzense Boys beide hun eerste wedstrijd. Uiteindelijk werd Terneuzen 9e door een 1-0 overwinning op Kapelle. Veere versloeg Bruse Boys met 1-0 en pakte daarmee plaats 11.

In poule 1 werden de plaatsen 13 t/m 16 verdeeld. GPC werd de winnaar en pakte daarmee de 13e plaats, Patrijzen werd 14e. SSV versloeg Heinkenszand in de wedstrijden om de rode lantaarn. Dat betekent dat SSV 15e werd en Heinkenszand 16e.

De topscorer van deze editie werd Dennis de Nooijer. De 5 gescoorde doelpunten in de poulewedstrijden kwamen op de finaledag niet in gevaar. De sportiviteitsprijs waarvoor de scheidsrechters deze week per wedstrijd punten gaven werd gewonnen door GPC Vlissingen.

Alle informatie.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.