Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele maandag 29 januari 2007

Overval op winkelier in Nieuwdorp

Een winkelier aan de Havenweg in Nieuwdorp is zaterdagochtend rond half tien overvallen. Een jonge man van rond de twintig dwong de 84-jarige winkelier onder bedreiging met een scherp voorwerp, de inhoud van de kassa af te geven.

De overvaller ging er met een gering geldbedrag vandoor op de fiets in de richting van het dorp. De winkelier kon een duidelijk signalement geven van de overvaller.

Signalement
Een jonge man, ongeveer twintig jaar, blank met een slank postuur. Zijn lengte was ongeveer 1,95. De overvaller had drie ringetjes door zijn linker oor en was gekleed in een donkere, heuplange jas met veel zakken, een donkere broek en een donker petje.

Getuigen kunnen contact opnemen met het politiebureau in Goes of bellen naar 0900-8844.

Naschrift
Op 30 januari werd bekend dat de politie een 21-jarige man uit de gemeente Borsele heeft aangehouden die ervan wordt verdacht afgelopen zaterdag een fietsenwinkel in Nieuwdorp te hebben overvallen. Hij bedreigde de 84-jarige eigenaar van de zaak met een scherp voorwerp en maakte een klein bedrag buit. De man is in verzekering gesteld.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.