Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 14 maart 2006

Automobilist uit Heinkenszand verongelukt op N62 bij Hoek

De 24-jarige Paul Akerboom uit Heinkenszand is gistermorgen om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk op de N62 onder Hoek. Paul was volgens de politie door nog onbekende oorzaak met zijn bestelauto van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Volgens de politie is het slachtoffer tijdens die manoeuvre uit de auto geslingerd. Hij is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Omdat aanvankelijk niet duidelijk was of er nog meer mensen in de auto zaten riep de politie de hulp van de brandweer in. Hij bleek echter de enige inzettende te zijn.

Het ongeluk gebeurde gistermorgen omstreeks zes uur toen er nog weinig verkeer op de weg was. De N62 is in de richting van de rotonde met de N61 ongeveer twee uur voor alle verkeer afgesloten geweest. In de westbuis van de Westerscheldetunnel werd de maximumsnelheid teruggebracht van honderd naar zeventig kilometer per uur.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.