Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele woensdag 26 oktober 2005

Actie basisschool in Heinkenszand voor Pakistan

Christelijke basisschool De Wegwijzer in Heinkenszand is een actie begonnen voor de overlevenden van de aardbeving in Pakistan, India en Afghanistan.

Christelijke basisschool De Wegwijzer HeinkenszandDe school heeft voor een gemakkelijke én tegelijkertijd doeltreffende manier gekozen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen: lege statiegeldflessen laten inzamelen door schoolkinderen in hun buurt. Het is de bedoeling dat zijzelf de flessen inleveren en de opbrengst schenken aan de school die het bedrag zal overmaken op giro 800800.

In de hal van De Wegwijzer komt een grote bak te staan waarin de kinderen het geld kunnen storten. Ouders hebben gisteren een brief gekregen waarin hen toestemming wordt gevraagd.

De actie die aansluit bij de landelijke campagne van de samenwerkende hulporganisaties, loopt in Heinkenszand tot en met vrijdag 4 november.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.