Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 11 oktober 2005

Lanparty gaat door in Kwadendamme

Café 's Lands Welvaren in Kwadendamme beleeft woensdag 19 oktober in de herfstvakantie een primeur. In een zaal bij het café wordt de eerste Kwadendamse lanparty voor computergamers gehouden, van woensdag 13.00 uur tot de volgende dag 13.00 uur. Voldoende deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld.

Lanparty in KwadendammeTon Hulst, één van de organisatoren, heeft even in zijn piepzak gezeten. Minimaal twintig computergamers moesten zich vooraf opgeven om de lanparty door te laten gaan. Dat is gelukt. De teller staat op éénentwintig. De meesten komen uit de directe omgeving van Kwadendamme, uit Goes en Heinkenszand, maar ook uit Middelburg, Vlissingen en een enkeling uit Zierikzee. "Slechts één Kwadendammer zit ertussen", heeft Hulst enigszins verbaasd vastgesteld, "terwijl ook in Kwadendamme wel meer computergamers zijn. Ze kijken misschien de kat uit de boom. Inschrijven kan altijd nog, ook volgende week woensdag." Of het moet storm gaan lopen. De zaal van 's Lands Welvaren is redelijk groot, maar met 45 gamers houdt het toch op. Welke computergames gespeeld gaan worden, is nog niet duidelijk. Alle informatie over de Kwadendamse lanparty is te vinden op www.fixcomputer.nl/lanparty, waarop liefhebbers zich ook kunnen opgeven.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.