Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele zaterdag 1 oktober 2005

Vier gewonden bij ongeval Heinkenszand

Op de Drieweg tussen 's-Heer Arendskerke en Heinkenszand zijn vrijdagavond bij een verkeersongeluk vier gewonden gevallen, van wie er drie naar het ziekenhuis in Goes zijn gebracht.

Het ongeluk gebeurde kort na acht uur ter hoogte van een aardappelhandel. Een vrachtwagenchauffeur wilde over de Drieweg achteruit het terrein van het bedrijf oprijden. De bestuurder van een personenauto uit de richting van Heinkenszand zag dit vermoedelijk te laat en reed frontaal tegen de zijkant van de vrachtwagen. De bestuurders van twee achterliggers konden niet meer op tijd remmen. Een kettingbotsing was het gevolg.

De twee inzittenden van de auto die op de vrachtwagen reed, zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd, evenals de bestuurder van de derde, bij het ongeval betrokken personenwagen. De bestuurder van de tweede auto raakte licht gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

De Drieweg is vanaf de afslag 's-Heer Arendskerke tot Clara's Pad in Heinkenszand ruim twee uur afgesloten geweest.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.