Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 31 maart 2005

Kerkje van Ellesdiek gerenoveerd.

Heropening wordt gevierd met dubbelconcert.

Het Kerkje van Ellesdiek, de voormalige hervormde kerk van Ellewoutsdijk, is opnieuw opgeknapt. Zondagmiddag wordt de vernieuwde kerk in gebruik genomen.

Het Kerkje van EllesdiekHet kerje is nu beter toegesneden op zijn huidige multiculturele functie door een gift van DOW uit Terneuzen. In de banken liggen kussentjes, de toiletgroep is vernieuwd, er hangen nieuwe gordijnen, er is podiumverlichting en zelfs projecties zijn nu mogelijk geworden. Al die verbeteringen worden gevierd met een dubbelconceert onder het motto: het beste van twee overkanten.

Optredens
De Zeeuwse Koorschool onder leiding van Marcel van Westen en de violist Matthieu van Bellen uit Hulst laten afwisselend horen wat ze te bieden hebben. Pianist Jaap Kooi begeleidt van Bellen. Tijdens het dubbelconcert zijn ook de kunstquilts van Jacqueline de Jong voor het laatst te bezichtigen. Het concert begint om 14.30u.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.