Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 3 maart 2005

Groot Sportdebat op 14 maart in De Stenge

Borsele BeweegtBorsele Beweegt organiseert op maandag 14 maart aanstaande een sportdebat. Het sportdebat is bedoeld om een nuttige discussie te voeren over verschillende onderwerpen op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Borsele, aan de hand van vooraf opgestelde stellingen.

Stellingen
Tijdens het sportdebat zullen de volgende stellingen bediscussieerd worden:

  • Het breedtesportproject Borsele Beweegt geeft een duidelijke impuls aan het sporten en bewegen in de gemeente Borsele.
  • Het kan niet anders: in de toekomst zijn er in de gemeente Borsele slechts drie multifunctionele sportaccommodaties en op kernniveau uitsluitend trainingsfaciliteiten.
  • De Sportraad Borsele is onmisbaar voor de sport in de gemeente Borsele.

Forum
In het forum hebben de volgende leden zitting: Mevr. Vermue-Vermue, wethouder sportzaken van de gemeente Borsele, dhr. Vader, manager sport en bewegen bij SportZeeland en dhr. Uitterhoeve, voorzitter van de Sportraad Borsele.

Het sportdebat zal deze avond worden geleid door Piet Eversdijk van Omroep Zeeland. Uiteraard nemen de aanwezigen actief deel aan de discussie en is er ruime mogelijkheid tot het stellen van vragen en het deponeren van stellingen.

Programma
Het programma begint om 19.15 uur met de opening. Daarna volgen de discussies over de stellingen tot de sluiting om 21.15 uur.

Voor wie bedoeld?
Het sportdebat is bedoeld voor eenieder die op welke manier ook betrokken is bij het sporten en bewegen in de gemeente Borsele, zoals bijvoorbeeld groepsleerkrachten van basisscholen, bestuurlijk en technisch kader van sportverenigingen, sporters, leden van de Sportraad Borsele, politici, medewerkers van sportbonden, enz.

Inschrijven voor het sportdebat kan tot uiterlijk 10 maart 2005 via het aanmeldformulier op de website www.borselebeweegt.nl of via het Sportloket op de gemeente. Deelname aan het sportdebat is gratis.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.