Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele maandag 23 augustus 2004

Eversdijk winnaar Total Tebo-toernooi in Heinkenszand

Total-Tebo toernooiEelco Eversdijk heeft de titel bij het Total Tebo-toernooi gewonnen. In het mannenenkelspel in de vijfde categorie toonde hij zich in de finale net iets te sterk voor Mario van Gastel: 7-6, 6-4.

De als eerste geplaatste Eversdijk en Van Gastel hadden elkaar ook al ontmoet in de pouleronde en toen bleek Van Gastel verrassend te sterk. Gisteren waren de rollen omgedraaid.

Een categorie lager ging Jan van der Weele er met de overwinning vandoor. De nummer één van de plaatsingslijst klopte in de eindstrijd met moeite de als tweede ingeschaalde Remco de Bokx: 7-6, 7-5.

Van Gastel nam in het gemengddubbelspel vijf samen met Marloes Meulmeester revanche op zijn verlies in het enkelspel. In de finale werden Rachelle de Reu en Bud Aschman met 6-4, 6-3 opzij geschoven. In de halve finale had het duo Van Gastel/Meulmeester al in drie sets gewonnen van Tamara Uitterhoeve en Henk Meulmeester.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.