Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele donderdag 4 april 2002

Burgemeester Gelok geïnstalleerd

De nieuwe burgemeester Jaap Gelok, hier nog met de ambtsketen van StrijenWoensdag is onze nieuwe burgemeester E.J. Gelok officieel in functie gekomen. Dat gebeurde in een speciale vergadering van de gemeenteraad. Na afloop was er een kennismakingsreceptie.

Ook vond de verdeling van de portefeuilles plaats. Daarbij zijn voor de nieuwe burgemeester geen specifieke inhoudelijke taken weggelegd. De vorige burgemeester, Mandos was nog portefeuillehouder voor economische zaken en havens. De nieuwe wethouder Marga Vermuë-Vermuë (CDA) krijgt de portefeuilles van ruimtelijke ordening, financiën, verkeer, vervoer, jeugdbeleid en sport. Frans Tollenaar (SGP/Christenunie) gaat zich bezighouden met onderwijs, sociale zaken, maatschappelijke voorzieningen, openbare werken en economische zaken. Albert van Opdorp (VVD) ten slotte gaat voor volkshuisvesting, milieu, welzijn en havens. De wethouders hebben hiermee een duidelijke keuze gemaakt voor duaal besturen.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.