Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele woensdag 20 maart 2002

E.J. Gelok nieuwe burgemeester van Borsele

Met ingang van 1 april wordt PvdA-er E.J. Gelok burgemeester van Borsele.

De nieuwe burgemeester Jaap Gelok, hier nog met de ambtsketen van StrijenDe heer Gelok, geboren 15 juli 1951 te Middelburg, is tot zijn benoeming burgemeester van Strijen; hij trad daar in oktober 1999 aan. Daarvoor was hij onder meer wethouder van Veere (1997-1999) en van Valkenisse (1994-1996). Van 1972 tot 1996 was hij werkzaam in het onderwijs.

Als nevenfuncties bekleedt de heer Gelok onder meer het voorzitterschap van de raad van toezicht Sociaal-pedagogische dienst Zuid-Holland, zuid, en van de Centrale Cliëntenraad Zorg en Welzijnsgroep. Ook is hij bestuurlijk actief voor de hogesnelheidslijn (HSL) en - namens de Vereniging van Zuid-Hollandse Gemeenten - in het college van Arbeidszaken.

Op 3 april 2002 wordt in een buitengewone raadsvergadering de heer E.J. Gelok als burgemeester van Borsele geïnstalleerd. Diezelfde dag vindt er een openbare receptie plaats, waar de inwoners van Borsele en andere belangstellenden hem kunnen feliciteren met zijn benoeming. De receptie vindt van 16.30 tot 18.00 uur plaats in de ontmoetingscentrum De Stenge te Heinkenszand.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.