Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele vrijdag 21 december 2001

Afscheid burgemeester Mandos.

Burgemeester Mandos heeft donderdag afscheid genomen. 's Avonds was er een zeer druk bezochte receptie in de Stenge, terwijl de gemeenteraad 's middags afscheid had genomen tijdens een speciale raadsvergadering.
Mandos wordt toegesproken door woordvoerder muziekkorpsenMandos en zijn vrouw schudden vele handen. Een teken dat de burgemeester een geliefd bestuurder was. Ook tijdens de extra raadsvergadering waren er vele hartverwarmende woorden. Zowel Mandos zelf als waarnemend burgemeester Vollaard hielden een toespraak. Mandos stond vooral stil bij de vele contrasten, die Borsele rijk is.
Vollaard haalde onder meer de humor aan, waarmee Mandos menig debat heeft gered. Hij overhandigde de scheidende burgemeester een oorkonde en een legpenning met het ereburgerschap van Borsele.

Tijdens de drukbezochte avondreceptie voor de inwoners was er een serenade te zien en te horen van de gezamenlijke Borselse muziekkorpsen. In de splinternieuwe Stenge waren zeer vele mensen uit het bedrijfs- en verenigingsleven gekomen om Mandos te bedanken en succes te wensen in zijn nieuwe carrière als voorzitter van het college van bestuur van de Hogeschool Zeeland. Mandos blijft overigens gewoon in Heinkenszand wonen.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.