Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele zondag 11 november 2001

Gasstoring pas maandag in zijn geheel opgelost

Op de meeste plaatsen in de gemeente Borsele, waar evenals op Walcheren het gas is uitgevallen, is de situatie inmiddels hersteld. Voor nog enkele kernen, Heinkenszand, Ovezande, Driewegen zal dit pas maandag het geval zijn. De storing is ontstaan in het Sloegebied. Daar werd in een mengstation te veel stikstof aan het aardgasmengsel toegevoegd, waardoor gastoestellen uitgingen.
Sinds zaterdag is DeltaNuts met man en macht bezig geweest leidingen door te blazen. In de meeste gevallen was dit een kortdurende bezigheid, maar in sommige gevallen bleek een keer niet afdoende. Daar moesten de monteurs voor een tweede keer langs. De monteurs werken tot 's avonds 11.00 uur.

Delta Nuts zal via Omroep Zeeland laten weten wanneer de storing volledig is verholpen. Op teletekst pagina 105 van Omroep Zeeland is eveneens meer informatie te vinden. Delta Nuts heeft ook een informatienummer opengesteld: 0800-5150.

DeltaNuts blaast duizenden huizen schoon

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.