Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele dinsdag 6 november 2001

Jeugd denkt mee over leuker en beter maken van speeltuin

Toestellen voor gehandicapte kinderen, een skeelerbaan met heuvels en een clubhuis met toiletten. Dat zijn de nieuwe plannen voor de speeltuin aan de Middenstraat. Voor kinderen en hun ouders is er woensdag een inspraakmiddag georganiseerd.
De speeltuin nog toegankelijker maken voor gehandicapte kinderen. Dat is het belangrijkste doel van de opknapbeurt van de speeltuin. Zo worden er bijvoorbeeld verlaagde speeltoestellen gekocht en een groot schip dat ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Een ander onderdeel van het plan is de bouw van een clubhuis met werkplaats, kantoor en invalidetoilet. Om de gebruikers van de speeltuin hun zegje te laten doen is er morgen een inspraakmiddag. Kinderen kunnen tot woensdagochtend hun vragen en ideeën op papier zetten en inleveren bij de speeltuinvereniging. Tijdens de middag zal wethouder F. Tollenaar van de gemeente Borsele op de suggesties ingaan.
De inspraakmiddag begint morgen om 14.00 uur in Het dorpsleven aan de Poelvoordestraat in `s-Gravenpolder. Ideeën kunnen worden ingeleverd bij C. Zuurveld aan de Populierenstraat 3. Meer info.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.