Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele zaterdag 18 augustus 2001

Nieuwe bibliotheek in Heinkenszand in gebruik genomen.

Als de eerste ruimte, die "af" is van de verbouwing van de Stenge te Heinkenszand, is de nieuwe bibliotheek in gebruik genomen.
De prachtige zaal beneden biedt twee maal zo veel ruimte als de vorige bieb. Boven bevindt zich de aparte kantoorruimte en vergaderhoek.
In de modern opgezette bibliotheek is voldoende ruimte om ook een groter assortiment boeken te gaan voeren. Bovendien is er het internetcafé en hoewel het 'cafédeel' nog niet af is, kan er met zes computers op het internet worden gesurfd. Grote kans dat u deze site er als startpagina aantreft!
Verder zijn er terminals om het hele bestand van de Zeeuwse bibliotheek te doorzoeken en kunt u er terecht voor multimedia programma's en spellen.
De bibliotheek is gevestigd in de Stenge, waarvan de verbouwing nog in volle gang is. In oktober dit jaar wordt ook die opgeleverd en heeft Heinkenszand weer een volwaardig multifunctioneel centrum. Klik voor meer info.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.