Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele vrijdag 11 augustus 2000

Borsele Sloepoort voetbaltoernooi.

De finalisten voor zaterdag zijn bekend. Donderdag plaatste Oostkapelle zich op doelsaldo voor Kapelle. Eerder plaatsten zich Goes en Borsele. Kloetinge was al geplaatst vanwege de overwinning in 1999.
Oostkapelle begon met 0-0 tegen Kapelle. Andere uitslagen: RCS-Heinkenszand 2-0 Oostkapelle-RCS 3-1 Kapelle-Heinkenszand 1-0 Heinkenszand-Oostkapelle 0-2 RCS-Kapelle 1-2.
Het gelegenheidselftal van Borsele van trainer Cees la Grand gaat naar finaledag op zaterdag. Ze werden woensdag verrassend eerste na twee gelijke spelen (tegen Yerseke en Vlissingen) en een overwinning op HVV'24 (2-0). Tweede in de poule werd Vlissingen, voor Yerseke en tweevoudig finalist HVV'24.
Goes zit ook in de finaledag op zaterdag. Het speelde dinsdag gelijk tegen Veere (0-0) en versloeg Patrijzen (1-0) en Zierikzee (3-0). Verdere uitslagen in poule A: Patrijzen-Zierikzee 1-0 Zierikzee-Veere 0-1 Veere-Patrijzen 2-2

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.