Nieuwsarchief Digitale Gemeente Borsele zaterdag 29 april 2000

A. Witte uit Borssele en P.L. Bruggeman uit Heinkenszand geridderd.

Ridderordes Burgemeester Mandos is vrijdag op twee plaatsen actief geweest met het opspelden van een lintje bij inwoners van Borsele. In Landlust spelde hij de heer A. Witte uit Borssele de versierselen op. In het gemeentehuis te Heinkenszand was P.L. Bruggeman de gelukkige. Beide hebben zich bijzonder verdienstelijk gemaakt met vrijwilligerswerk. De heer Witte werd vooral geprezen om zijn rol in de Borsselse gemeenschap, met name voor school en kerk. Mandos noemde de nieuwe kerk en school voor een groot deel zijn werk. Daarnaast was hij jarenlang actief in de ondernemingsraad van zijn voormalig werkgever, een uienverwerkingsbedrijf in 's-Gravenpolder en lid van de vrijwillige brandweer en het Nederlands Bijbelgenoorschap.
P.L. Bruggeman is al 25 jaar voorzitter van Euterpe, de muziekvereniging uit Heinkenszand en secretaris van de biljartclub. Ook verleent hij hand-en-spandiensten voor verzorgingstehuis Randhof te Goes en is technicus bij Nomen Nescio, de ziekenomroep. Bovendien was hij 12 Jaar ouderling van de hervormde gemeente.
Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Disclaimer: de verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina ligt geheel bij de webmaster van DGB, CeeBee IT (eindredactie:C. van der Bliek).
Bronnen: pzc, gemeente Borsele, Omroep Zeeland, internet e.a.